Layout

Styling

Primary Color

Secondary Color

Third Color

Text Color

Background (Support Box Layout Only)

Background Image(Support Box Layout Only)

  • patten 1
  • patten 2
  • patten 3
  • patten 4
  • patten 5
  • patten 6
  • patten 7
  • patten 8
  • patten 9
  • patten 10

Typography

Primary Font

Secondary Font

Heading Font

Menu
Home » Blog » Ludmila Corlăteanu – Made for supergirls

Ludmila Corlăteanu – Made for supergirls

Blog
2014
0 Comment

Deşi e născută în URSS, Ludmila Corlăteanu se numară printre prezenţele discrete din universul fashion autohton din România. Brandul “Ludmila Corlăteanu: Made for supergirls” a fost creat în anul 2007, fiind destinat super-femeilor din întreaga lume, prin conceperea de rochii chic, elegante, minimaliste şi feminine.

B0028-2 mkb rochie de mireasa Ludmila Corlateanu-1 Rochii_de_mireasa_Ludmila_Corlateanu

Super-designerul Ludmila îşi petrece timpul în atelierul de creaţie şi lucrează intens alături de echipa sa la colecţiile pe care le dezvăluie în cadrul celor mai importante târguri internaţionale de profil. Aceasta se adresează super-mireselor de pretutindeni, oferindu-le colecţii de rochiţe spectaculoase pentru cea mai importantă zi din viaţa lor. Aşadar, dacă îţi doreşti o rochie de mireasă delicată, ladylike şi romantică, cu siguranţă propunerile Ludmilei te vor face fericită.

Accentele discrete puse pe bust, talie şi spate îmbrăţişează silueta mireselor punând-o în valoare, astfel că fiecare dintre acestea să se simtă specială în ziua nunţii sale. Aspectul divin al rochiţelor este dat atât de meticulozitatea cu care acestea sunt realizate, cât şi de materialele folosite. Miresele care caută ceva mai deosebit şi rafinat vor găsi ceea ce caută în creaţiile Ludmilei pentru că ţinutele acesteia sunt realizate din şifon creponat şi saten de mătase, inserţii din catifea şi detalii din cristale Swarovski.

538738197756d538719f9f248953871b9b45bd9538715010c27f

Ludmila este recunoscută pentru atenţia la detalii, iar detaliile tipice pentru ea sunt accentele pe partea dorsală, trenele cu volane din mătase decupată în formă de petale, contraste de texturi şi cristale supradimensionate. Mai mult decât atât, Ludmila este unul dintre puţinii designeri care îşi concepe liniile vestimentare respectand timing-ul marilor case fashion şi punând accent pe tendinţele decriptate şi trecute prin propriul filtru creativ, cu câteva luni înainte de pătrunderea într-un nou sezon.

Ţie îţi plac detaliile din cristale Swarovski aplicate pe rochiţele de mireasă sau preferi simplitatea?

Sursă foto: www.ludmilacorlateanu.com

Your comment

Your name:

Your email address: Your message:

seven − three =