Layout

Styling

Primary Color

Secondary Color

Third Color

Text Color

Background (Support Box Layout Only)

Background Image(Support Box Layout Only)

  • patten 1
  • patten 2
  • patten 3
  • patten 4
  • patten 5
  • patten 6
  • patten 7
  • patten 8
  • patten 9
  • patten 10

Typography

Primary Font

Secondary Font

Heading Font

Menu
Home » Blog » Angel Sanchez – de la arhitectură la design vestimentar

Angel Sanchez – de la arhitectură la design vestimentar

Blog
2014
0 Comment

 

Încă de la o vârstă fragedă, Angel Sanchez a intrat în lumea modei cu ajutorul mamei sale care avea un atelier de creaţie. Deşi  prima lui dragoste a fost arhitectura, cu timpul a fost atras de vraja modei. Ajutat de cunoştinţele sale din arhitectură, Sanchez şi-a fondat propria casă de modă, devenind faimos într-un timp foarte scurt în toată America Latină, extinzându-se apoi şi pe plan internaţional.

B_san_ss14_014 B_san_ss14_211 B_san_ss14_237 ANGEL SANCHEZ SS13 BRIDAL NEW YORK 4/16/2012

Astăzi, Angel este renumit în întreaga lume pentru modelele sale de rochii de seară, precum şi pentru rochiţele de mireasă, fiind totodată membru al Consiliului Designerilor de Modă din America. Designerul reflectă în creaţiile sale tendinţe arhitecturale, iar proporţiile ajung aproape de perfecţiune. Rochiţele sunt moderne, feminine, spectaculoase şi includ întotdeauna puţin dramatism, ceea ce le face deosebite şi apreciate.

N110013ANGEL SANCHEZ SS13 BRIDAL NEW YORK 4/16/2012B_san_ss14_175B_san_ss14_117

Sanchez oferă viitoarelor mirese posibilitatea de a alege din foarte multe modele de rochiţe, de la cele mai simple la cele mai sofisticate şi de la rochiţe lungi şi diafane la cele scurte şi rafinate. Dantela, broderiile, decupajele, corsajele, aplicaţiile şi croiul impecabil transformă fiecare ţinută într-o creaţie unică, destinată unei mirese speciale. De fapt, chiar acesta este scopul designerului, de a face fiecare mireasă fericită, de a-i transmite ideea că este o adevarată divă, este specială,  minunată şi trebuie să se bucure din plin de ziua nunţii.

B_san_ss14_227ANGEL SANCHEZ SS13 BRIDAL NEW YORK 4/16/2012ANGEL SANCHEZ SS13 BRIDAL NEW YORK 4/16/2012ANGEL SANCHEZ SS13 BRIDAL NEW YORK 4/16/2012

Renumit pentru priceperea sa în lumea fashionului, Sanchez a conceput ţinute pentru vedete precum Salma Hayek, Taylor Swift, Giselle Bundchen, Beyonce, Iman, Eva Longoria, Sandra Bullock, Brooke Shields și Elizabeth Hurley.

 

Majoritatea mireselor aleg să poarte în ziua nunţii rochii lungi, v-aţi gândit cum ar fi să încercaţi o rochiţă scurtă?

Sursă foto: angelsanchezusa.com

Your comment

Your name:

Your email address: Your message:

17 − 5 =